Uppskattad och otroligt smakrik sidfläsk som stekts knaprigt. Köttet tar åt sig av äppelcidern och det blir mört och fint. Servera ribbensteken med bakade rödbetor med getost och valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt lyckad med det knapriga ytan. Hade potatishalvor till med en kall crème fraiche sås till plus stekta blandade grönsaker till.
Annika
2013-02-02Jag tyckte det här receptet verkade spännande så jag lagade det en lördagskväll. Äldsta dottern var på besök och enligt henne var det en av de godaste rätterna hon ätit på länge! Maken tyckte också att det var mycket gott. Trots en väl tilltagen bit sidfläsk var det helt tomt på faten. Den knapriga svålen var allra mest uppskattad.
Ewa
2009-10-30Jag gjorde steken på ekologisk gris och det blev jättegott. Vi gillar knaprig svål och hade kunnat äta mer
Git
2009-10-17