Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Här är ett lyxigt och festligt recept på oxfilé med apelsin- och peppartäcke där du penslar oxfilén med en härlig glaze av apelsin, chili, rosépeppar, svartpeppar och honung. Servera gärna med potatis- och rotfruktspytt samt tomat- och rödvinsragu.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Ingredienser

6 portioner
1 bit oxfilé (1 bit motsvarar 800-900 g)
2 msk smör eller margarin
2 krossade svartpepparkorn
1 vältvättad apelsin
1 finhackad röd chilifrukt
2 tsk rosépeppar
1 dl honung

Gör så här

00:02:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddstekt oxfilé med rödvinssky
Betyg 4 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt pepparfilé
Betyg 4 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt oxfilé
Betyg 4.1 av 5.205 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Flamberad pepparbiff
Betyg 3.3 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Oxfilé tournedos
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biff med pepparsås och haricots verts
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad