Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Här är ett lyxigt och festligt recept på oxfilé med apelsin- och peppartäcke där du penslar oxfilén med en härlig glaze av apelsin, chili, rosépeppar, svartpeppar och honung. Servera gärna med potatis- och rotfruktspytt samt tomat- och rödvinsragu.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Ingredienser

6 portioner
1   bit oxfilé (1 bit motsvarar 800-900 g)
2 msk  smör eller margarin
2   krossade svartpepparkorn
1   vältvättad apelsin
1   finhackad röd chilifrukt
2 tsk  rosépeppar
1 dl  honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddstekt oxfilé med rödvinssky
Betyg 4.1 av 5.
44 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Helstekt pepparfilé
Betyg 4 av 5.
84 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helstekt oxfilé
Betyg 4.1 av 5.
201 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Oxfilé tournedos
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Flamberad pepparbiff
Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad oxfilé
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga