Otroligt lättlagad och god soppa med potatis och purjolök, som också plånboken blir glad av! Välj gärna en späd purjolök, då kan man ta med mer av det gröna som ger fin färg. Hasselnötshacket med citron och persilja gör soppan extra piffig.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2014
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera ingrediensförteckningen för fonden. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera ingrediensförteckningen för fonden. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour Supreme.
Gör äggfri: kontrollera ingrediensförteckningen för fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2021-12-19Gjorde en örtolja till. Då blev det riktigt gott!
Disa
2020-12-09ser got ut
Naima
2020-10-01Tyckte att smaken var supergod men för mig blev konsistensen aningen lös, så jag rekommenderar att börja med mindre vatten/fond och att lägga till bönor (t ex en ask Icas stora vita) innan en stavmixar. ;-)