Avnjut en matig och varm potatis- och purjolökssoppa till middag. Red soppan med en skvätt grädde för extra krämighet och toppa med basilikapesto. Till soppan serveras flat bread som värms i ugn och breds med färskost. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tommy
2021-12-21Var lite försiktiga med saltet beroende på buljongen. Annars en riktig höjdare.
Frida
2021-03-17Mycket bra recept! Har varierat med olika typer av pesto samt haft i även färskosten istället för mjölk. Återkommande soppa här hemma.
Emil
2020-09-08En soppa med runda smaker som gifter sig riktigt bra till pesto. Inga konstigheter eller skumma trumpeter.