Avnjut en matig och varm potatis- och purjolökssoppa till middag. Red soppan med en skvätt grädde för extra krämighet och toppa med basilikapesto. Till soppan serveras flat bread som värms i ugn och breds med färskost. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2018
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Var lite försiktiga med saltet beroende på buljongen. Annars en riktig höjdare.
Tommy
2021-12-21Mycket bra recept! Har varierat med olika typer av pesto samt haft i även färskosten istället för mjölk. Återkommande soppa här hemma.
Frida
2021-03-17En soppa med runda smaker som gifter sig riktigt bra till pesto. Inga konstigheter eller skumma trumpeter.
Emil
2020-09-08