Potatis- och purjolökssoppa med kyckling och bröd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Potatis- och purjolökssoppa med kyckling och bröd

Snabb och enkel vardagsmåltid med färdig soppa som bara värms och lyfts till en högre smakhöjd av zucchini- och kycklingfräset. Servera med varmt bröd med ost och senap mellan skivorna.

Potatis- och purjolökssoppa med kyckling och bröd

Ingredienser

undefined
100 g  ost
2 msk  smör
2 msk  dijonsenap
8   skivor bröd

Zucchini- och kycklingfräs

1/2   grillad kyckling
1   zucchini (à ca 300 g)
150 g  färska sockerärtor
1   kruka dragon
skal och saft av 1/2   citron
2 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
2   förp kyld soppa med potatis och purjolök (à 5 dl)

För alla

Kontrollera noga innehållet i soppan och brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2785 KJ / 665 kCal
Fett34 g
Salt4.9 g
Kolhydrater56 g
Protein29 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Soppa med matiga toppings
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakikyckling med sojabönor och sesamris
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med zucchini- och fänkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsinkyckling med brysselkål och gratäng
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kycklingbullar i krämig pepparsås
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling tikka masala med ärt- och spetskålssallad
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga