Toppings till soppor

0
0
Toppings till soppor

Snabblagad och mättande soppa blir ofta en bra måltid. Oavsett om du tar genvägen genom färdig soppa, eller gör soppan själv, höjs nivån ett snäpp till med riktigt god, smakrik och ibland oväntad topping. Inspireras av dessa enkla toppings som passar många soppor.

Skriv ut
Toppings till soppor

Ingredienser

4 portioner

Soppa

4
port färdig soppa

Stekt paneer med tomatpesto (Topping 1)

225 g
paneer ost
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
2 msk
tomatpesto
2 msk
rostade solroskärnor

Stekt paneer med crostini och gräslök (Topping 2)

1
kruka gräslök (à 20 g)
ca 60 g
naturell crostini
225 g
paneer ost
1 msk
olja
-
salt
-
peppar

Rostad lök med ägg och dill (Topping 3)

3
ägg
1
kruka dill
1 dl
rostad lök

Ärter med rostade solroskärnor och basilika (Topping 4)

2 dl
gröna ärtor
1/2
kruka basilika
4 msk
rostade solroskärnor
1 msk
olivolja
-
salt
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i soppan.
Topping 1
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).
Topping 2
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri crostini.
Topping 3
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Topping 4
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips på toppings till 4 portioner färdig soppa.Topping 1
Topping 2
Topping 3
Topping 4

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept