Potatis- och jordärtskockskaka är ett utmärkt tillbehör vid till exempel nyårsmiddagen och går dessutom att förbereda kvällen innan. Potatisen och jordärtskockan blir knaprig och god vilket gör den perfekt till mört kött.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2011
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2022-02-08Går den att frysa?
Agnes
2022-01-02Supergod!! Gjort denna flera gånger och den får lika mycket beröm varje gång. Andra gången jag gjorde den tog jag hälften jordärtskockor och hälften potatis, för att få fram smaken av jordärtskockorna mer. Blev ännu godare än första gången när jag gjorde exakt enligt receptet!
Magdalena
2022-01-01Tre timmar tog det att göra den, trots att vi var tre som hjälptes åt. Men den fantastiskt god! Värt tiden. Den är även god kall dagen efter.