Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
1
Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Pot au feu är en fransk rätt med rimmad kyckling, morötter, blomkål och sugar snaps. Kycklingen och grönsakerna kokar du och den franska rätten toppar du vid servering med en smakrik örtkräm.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2011

Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Ingredienser

4 portioner
600 g kycklingfilé
1 msk salt
2 morötter
1 blomkål
1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
100 g sugarsnaps
4 minibaguetter
1 msk majsstärkelse
salt
peppar

Örtkräm

1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
1/2 kruka basilika
3 msk örtagårdskryddor provencale

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt, gjort det flera gånger!

Carolina

2020-08-28

Näringsvärde per portion

Energi2571 KJ / 615 kCal

Testa liknande recept

Rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig fisksoppa med dill och rotfrukter
Betyg 3.5 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimmad kalkon med sötpotatis och tranbär
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helstekt kyckling med glögg- och apelsinsås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fransk löksoppa med potatis
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pot-au-feu med kyckling och sensommarprimörer
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga