Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Pot au feu är en fransk rätt med rimmad kyckling, morötter, blomkål och sugar snaps. Kycklingen och grönsakerna kokar du och den franska rätten toppar du vid servering med en smakrik örtkräm.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2011

Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Ingredienser

4 portioner
600 g kycklingfilé
1 msk salt
2 morötter
1 blomkål
1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
100 g sugarsnaps
4 minibaguetter
1 msk majsstärkelse
salt
peppar

Örtkräm

1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
1/2 kruka basilika
3 msk örtagårdskryddor provencale

Gör så här

00:10:00
00:03:00
00:03:00
00:01:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt, gjort det flera gånger!

Carolina

2020-08-28

Näringsvärde per portion

Energi2571 KJ / 615 kCal

Testa liknande recept

Rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto
Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt kyckling med glögg- och apelsinsås
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pot-au-feu med kyckling och sensommarprimörer
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk löksoppa med potatis
Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammgryta
Betyg 3.8 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklinggryta med thaismak
Betyg 3.1 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad