Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm
Pot au feu är en fransk rätt med rimmad kyckling, morötter, blomkål och sugar snaps. Kycklingen och grönsakerna kokar du och den franska rätten toppar du vid servering med en smakrik örtkräm.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2011
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklingfilé
1 msk salt
2 morötter
1 blomkål
1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
100 g sugarsnaps
4 minibaguetter
1 msk majsstärkelse
salt
peppar
Örtkräm
1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
1/2 kruka basilika
3 msk örtagårdskryddor provencale
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2571 KJ / 615 kCal
Kommentar
Fantastiskt, gjort det flera gånger!
Carolina
2020-08-28