Rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto
Ett härligt och mättande recept på rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto. Gör bulgurblandningen av rödlök, morötter, paprika, bulgur och sugarsnaps. Servera med kassler, pesto och varma minibaguetter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2011
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
2 morötter
1 röd paprika
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
3 dl bulgur
100 g sugarsnaps
4 minibaguetter
salt
peppar
500 g kassler gärna pastramikryddad
grön pesto till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2639 KJ / 631 kCal
Fett18.7 g
Kolhydrater76.2 g
Protein38.3 g
Kommentar
Riktigt gott! La in skivade kasslern i ugnen samtidigt som brödet för att få den ljummen såhär vintertid! Hade 2 dl bulgur istället för 3. Jättegott med grönsakerna från ugnen!
Danielle
2013-12-06