Pot-au-feu med kyckling och sensommarprimörer är en franskbetonad kycklinggryta som du tillagar i en liten gryta tillsammans med färska primörer, örter, kycklingfond och lite crème fraiche för fyllighetens skull. Kycklinggrytan serveras med bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2010
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Katrina
2010-08-31Ungarna gillade det här skarpt och vi hade tur som hade smarrigt nybakat bröd hemma just idag! Det enda jag (men inte barnen) tyckte var lite synd var att örtkrämen tappade lite drag av att blandas ner i grytan, nästa gång ska jag spara några klickar i en skål och servera bredvid!