Portabellopizza med mozzarella och salvia

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Portabellopizza med mozzarella och salvia

En portabellopizza är sällan fel och passar lika bra en vardagskväll som till helg. Här toppas pizzan även med grillad paprika, härlig silverlök, mozzarella och salvia. Servera tillsammans med en härlig tomatsallad, gjord på kruksallad, plommontomater och rödlök. Smaklig pizza önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2020

Portabellopizza med mozzarella och salvia

Ingredienser

4 portioner
2 förp pizzakit (à 600 g)
200 g portabellosvamp
530 g grillad paprika
1 silverlök
2 förp mozzarella (à 125 g)
1/2 kruka salvia
salt
peppar
1/2 förp plommontomater (à 500 g)
1 rödlök
1 dl svarta urkärnade oliver
1 kruksallad

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3322 KJ / 782 kCal
Fett25 g
Salt6 g
Kolhydrater108 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Svamppizza med romanticatomater
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta med tomatsås och ruccola
    Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad