Är du också en som alltid väljer samma pizza? Här har du chansen att testa lite nya toppingar, nämligen portabellosvamp, pesto och mandelspån! Till äter du en härlig varm zucchinisallad och lite ruccola. Smaklig pizza önskar vi.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2021
Kontrollera noga innehållet i pizzadegen och i peston.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pesto. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergod och matig pizza! Vi toppade även med lite mozzarella :)
Lisa
2020-11-07Riktigt god pizza! Panpizzedeg i kombination med mycket portabello svamp och pesto blev toppen! Mums
Åsa
2020-10-28