Portabellosvamp är mild och har en mycket härlig svampsmak som passar perfekt i en sås serverad till pasta. Svampen steks i pannan innan den kokas samman med övriga ingredienser. Dess mjuka karaktär bryts sen av med de krispiga och lite nötiga pumpakärnorna som strös ovanpå den upplagda rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta. Välj glutenfri havrebaserad grädde.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Annika marie
2021-04-06Redde av såsen lite och använde matlagningsgrädde istället för havregrädde. Väldigt gott!!
Martin
2021-03-21Har det någon betydelse om man använder vitlöksoulver istället för färsk Vitlök?
Redaktionen ICAse
2021-03-22Hej Martin! I det här receptet går bra att byta ut färsk vitlök mot vitlökspulver. Rör ner den tillsammans med grädde, buljong, soja och timjan. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Caroline
2021-03-15Tyckte att såsen var lite för lös, hade nog blivit godare med lite redning.