Varm vego-fralla

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm vego-fralla

Stora vackra portobellosvampar penslas med olja och vitlök och värms i ugnen. Färska frallor breds med lättmajonnäs med kapris och täcks av grillad paprika, ruccolasallad och svampen. Resultatet blir en magnifik vego-fralla.

Varm vego-fralla

Ingredienser

4 portioner
4 stora portabellosvampar
2 msk olja
1 msk finhackad vitlök
salt
peppar
1/2 dl lättmajonnäs
2 msk hackad kapris eller sardeller
4 frallor
1 burk grillad paprika (à 290 g)
1 kruka rucolasallad

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2482 KJ / 593 kCal
Fett26.1 g

Testa liknande recept

Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Korvmacka med ajvar relish och sallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Portabello med tomat och ricotta
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig svamppasta med rucola
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannbiffar med portabellosallad
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Järpar med ljummen portabellosallad
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad