Varm vego-fralla

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Varm vego-fralla

Stora vackra portobellosvampar penslas med olja och vitlök och värms i ugnen. Färska frallor breds med lättmajonnäs med kapris och täcks av grillad paprika, ruccolasallad och svampen. Resultatet blir en magnifik vego-fralla.

Varm vego-fralla

Ingredienser

4 portioner
4 stora portabellosvampar
2 msk olja
1 msk finhackad vitlök
salt
peppar
1/2 dl lättmajonnäs
2 msk hackad kapris eller sardeller
4 frallor
1 burk grillad paprika (à 290 g)
1 kruka rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2482 KJ / 593 kCal
Fett26.1 g

Testa liknande recept

Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Portabello med tomat och ricotta
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig svamppasta med rucola
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pannbiffar med portabellosallad
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar med ljummen portabellosallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga