Varm vego-fralla | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Varm vego-fralla

Stora vackra portobellosvampar penslas med olja och vitlök och värms i ugnen. Färska frallor breds med lättmajonnäs med kapris och täcks av grillad paprika, ruccolasallad och svampen. Resultatet blir en magnifik vego-fralla.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg svamparna i en ugnssäker form. Rör ihop olja och vitlök och pensla på svampen. Salta, peppra och ställ ca 20 minuter i ugnen.
  3. Blanda majonnäsen med kapris/sardeller. Dela frallorna och bre på majonnäsblandningen.
  4. Lägg paprika, rucccolasallad och svamp på bröden. Lägg på locken.
  5. Servera med klyftpotatis och avrunda med en smoothie.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 stora portabellosvampar
  • 2 msk olja
  • 1 msk finhackad vitlök
  • salt och peppar
  • 1/2 dl lättmajonnäs
  • 2 msk hackad kapris eller sardeller
  • 4 frallor
  • 1 burk grillad paprika (à 290 g)
  • 1 kruka ruccolasallad
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2482 kJ / 593 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden