Portabellopasta med bresaola

Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Portabellopasta med bresaola

Den här portabellopastan med bresaola får en härlig smak av svampen och blir superlyxig när du serverar den till vardags. Den urläckra såsen får sin smak av svamp, lök, ärtor och tomater som får sjuda. Servera denna fantastiska pasta toppad med ruccola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2015

Portabellopasta med bresaola

Ingredienser

4 portioner
2 rödlökar
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
2 portabellosvampar
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
1/2 tsk rosmarin
1/2 förp små gröna ärtor (à 250 g)
4 port spaghetti
65 g rucola
1 dl flarn av grana padano
140 g bresaola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2212 KJ / 528 kCal
Fett15 g
Salt2.84 g
Kolhydrater65 g
Protein29 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Krämig svamppasta med rucola
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig papardelle med portabello
    Betyg 3.3 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varm vego-fralla
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad