Portabello med tomat och ricotta
Vegetarisk mat är ett bra val ur många aspekter och här bjuder vi på ett fräscht recept som smakar lika gott som det är enkelt att tillaga. Njutbara portabellos serveras med perfekt kokt pappardelle som blandats med tomatsås och ricottaost. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2013
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: byt ut pastan mot glutenfri pasta.
Gör laktosfri: byt ut ricottan mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ricottan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tycker det här är en fantastiskt god veg-mat!!
Anna
2015-02-15Det här var mumsigt! Överaskande gott!
Agneta
2013-02-20