Broccoli på Fernandos vis

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
0
Broccoli på Fernandos vis

Broccoli med chili och vitlök är ett välsmakande tillbehör till exempelvis olika kötträtter, och kan varieras med exempelvis blomkål, vitkål eller savoykål. Och det är lättlagat! Koka broccolin, fräs sedan i olivolja, chili, vitlök och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Broccoli på Fernandos vis

Ingredienser

4 portioner
2   broccoli (2 motsvarar 500 g)
3   vitlöksklyftor
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 dl  olivolja
salt

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi535 KJ / 128 kCal
Fett11 g
Salt0.01 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Broccoli med hett salladsfräs
Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvwok med mandel och chili
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi- och räkpanna
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokad broccoli med sesam och chili
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatisgnocchi med broccoli, sardeller och chili
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga