Pollo panzanella

Betyg 2.6 av 5.
123 personer har röstat
0
Pollo panzanella

Saftiga kycklingfiléer serveras här med en matig och välsmakande sallad. Här förenas smaker från blandade bönor, grillad paprika, tomat, persilja, babyspenat och en skvätt rödvinsvinäger. Servera med egengjorda krutonger och måltiden är ett faktum.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2016

Pollo panzanella

Ingredienser

2 portioner

Kyckling

2   kycklingfiléer
1 tsk  olja
salt och peppar

Krutonger

1/2   surdegsbaguette
1/2 msk  olivolja

Sallad

1   förp kokta blandade bönor (à 380 g)
1   förp grillad, strimlad paprika (à 200 g)
1/2   rödlök
2   tomater
1/2   kruka persilja
1 tsk  olivolja
1 msk  rödvinsvinäger
65 g  babyspenat

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
123 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3288 KJ / 789 kCal
Fett30.4 g
Salt5.33 g
Kolhydrater65.1 g
Protein52 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Beef chili med tomat och vita bönor
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toskansk bön- och brödsallad
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitbönsoppa med isterband och ärter
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Salviastekt kalvstek med syrlig äppelröra
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med rödbetor och getost
Betyg 3.3 av 5.
206 personer har röstat
Under 45 min att tillaga