Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

En riktigt god bönsallad toppad med tomatvinägrett, som går lika bra att göra som vegetarisk rätt. Servera bara den stekta korven vid sidan av, eller välj vegetariska korvar.

Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

Ingredienser

8 portioner

Tomatvinägrett

1   bananschalottenlök
1   vitlöksklyfta
1/2 tsk  grönpeppar i lag
4   plommontomater
2 msk  soltorkad tomatcrème
2 msk  rödvinsvinäger
5 msk  olivolja
1/2 msk  flytande honung
salt och svartpeppar

Surdegskrutonger

1   bake off surdegsbaguette (1 baguette motsvarar 250 g)
2 msk  olivolja

Bönsallad

500 g  blandade färska bönor, t ex vaxbönor, brytbönor, haricots verts och sockerärtor
65 g  röda mangoldskott
65 g  babyspenat

Till servering

8   råkorvar svartpeppar & anchochili

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1399 KJ / 334 kCal
Fett19.5 g
Salt1.5 g
Kolhydrater26.7 g
Protein10.2 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Korv med BBQ- och majsmajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiffsmacka med färskostremoulad och rostad lök
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelfärskost med grönpeppar
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svamppaj med varmrökt laxsallad
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga