Gläd sinnena med salviastekt kalvstek i sällskap med syrlig äppelröra och rosépepparkryddad bönsallad. Kalvsteken kryddas med färsk salvia, de smörstekta äpplena blandas med créme fraiche och olika sorters bönor samsas med färsk spenat och parmesan i salladsskålen. Bon appetit!
Fri från gluten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, byt till laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölksproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkprotienfritt matfett eller olja. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Margit
2015-03-26Det blir nog jätte gott, men jag tror jag tar en älgkalvstek istället.