Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

2
0
Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Bjud på detta pocherade ägg med rökt lax och bladspenat till förrätt eller kanske som ett lyxigare mellanmål. Den gröna spenaten och den rökta, rosa laxen är ett vackert blickfång på tallriken. Toppa med ägget och duka fram med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Ingredienser

4 portioner
2 liter vatten
2 tsk salt
3 msk ättiksprit
4 ägg
200 g babyspenat
1 msk finhackad vitlök
200 g rökt lax i skivor
rostat bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1087 KJ / 260 kCal
Läs mer om näringsvärden