Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Bjud på detta pocherade ägg med rökt lax och bladspenat till förrätt eller kanske som ett lyxigare mellanmål. Den gröna spenaten och den rökta, rosa laxen är ett vackert blickfång på tallriken. Toppa med ägget och duka fram med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Ingredienser

4 portioner
2 liter vatten
2 tsk salt
3 msk ättiksprit
4 ägg
200 g babyspenat
1 msk finhackad vitlök
200 g rökt lax i skivor
rostat bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1087 KJ / 260 kCal

Testa liknande recept

Krämig sparrissoppa med laxsmörgås Benedict
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherade ägg
Betyg 3.8 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing
Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med tomat, timjan och vin
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad