Pocherat ägg

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Pocherat ägg

Pocherade ägg är en lättlagad lyx och med detta recept kan du pochera flera ägg samtidigt. Äggen kan naturligtvis ätas som en finare frukost eller så serveras de på en spenat- och laxbädd, gott som förrätt eller enkel lunch.

Pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner
4 msk  ättiksprit (12%)
4   ägg
2 l  vatten

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Fräs färsk spenat och lite lök snabbt i en stekpanna och servera till det pocherade ägget på en brödskiva tillsammans med rökt lax.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi318 KJ / 76 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater0.3 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Pocherade ägg
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krabbtoast med pocherat ägg och höstlökscrudité
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pocherade ägg med olivolja och avokado
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga