Pocherat ägg

0
0
Pocherat ägg

Pocherade ägg är en lättlagad lyx och med detta recept kan du pochera flera ägg samtidigt. Äggen kan naturligtvis ätas som en finare frukost eller så serveras de på en spenat- och laxbädd, gott som förrätt eller enkel lunch.

Pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner
4 msk ättiksprit (12%)
4 ägg
2 l vatten

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Fräs färsk spenat och lite lök snabbt i en stekpanna och servera till det pocherade ägget på en brödskiva tillsammans med rökt lax.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 318 KJ / 76 kCal
Fett 5 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 0.3 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden