Pocherat ägg
![Pocherat ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_238819/cf_259/pocherat_agg.jpg)
Pocherade ägg är en lättlagad lyx och med detta recept kan du pochera flera ägg samtidigt. Äggen kan naturligtvis ätas som en finare frukost eller så serveras de på en spenat- och laxbädd, gott som förrätt eller enkel lunch.
![Pocherat ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_238819/cf_259/pocherat_agg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 msk ättiksprit (12%)
4 ägg
2 l vatten
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör så här
Tips
Fräs färsk spenat och lite lök snabbt i en stekpanna och servera till det pocherade ägget på en brödskiva tillsammans med rökt lax.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi318 KJ / 76 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater0.3 g
Protein7 g
Kommentarer