Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
0
Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Denna lyxiga måltid är en perfekt brunchrätt som du snabbt tillagar! Lägg upp din stekta toast på en fin tallrik och toppa med vacker spenat, varma pocherade ägg och en krämig, ringlad senapsdressing. Hugg in direkt och låt dig väl smaka.

Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Ingredienser

4 (brunch)
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk dijonsenap
1 msk söt stark senap
salt
peppar
1 l vatten
3 msk ättiksprit
4 ägg
4 skivor vitt bröd (gärna lantbröd)
2 msk smör eller margarin
65 g babyspenat
4 skivor julskinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig sparrissoppa med laxsmörgås Benedict
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherade ägg
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pocherat ägg med råstekt blomkål och serrano
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga