Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
0
Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Denna lyxiga måltid är en perfekt brunchrätt som du snabbt tillagar! Lägg upp din stekta toast på en fin tallrik och toppa med vacker spenat, varma pocherade ägg och en krämig, ringlad senapsdressing. Hugg in direkt och låt dig väl smaka.

Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Ingredienser

4 (brunch)
2 dl  lätt crème fraiche
2 tsk  dijonsenap
1 msk  söt stark senap
salt och peppar
1 l  vatten
3 msk  ättiksprit
4   ägg
4   skivor vitt bröd (gärna lantbröd)
2 msk  smör eller margarin
65 g  babyspenat
4   skivor julskinka

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: severa på glutanfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pastagratäng med grönkål och skinka
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherade ägg
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Griljerad julskinka
Betyg 4.6 av 5.
145 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Julskinka med senap- och tranbärsglaze
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Malins kryddskinka
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga