Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

10
0
Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Denna lyxiga måltid är en perfekt brunchrätt som du snabbt tillagar! Lägg upp din stekta toast på en fin tallrik och toppa med vacker spenat, varma pocherade ägg och en krämig, ringlad senapsdressing. Hugg in direkt och låt dig väl smaka.

Skinka på toast med spenat, pocherat ägg och senapsdressing

Ingredienser

4 (brunch)
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk dijonsenap
1 msk söt stark senap
salt och peppar
1 l vatten
3 msk ättiksprit
4 ägg
4 skivor vitt bröd (gärna lantbröd)
2 msk smör eller margarin
65 g babyspenat
4 skivor julskinka

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: severa på glutanfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer