Påsklyx med pocherat

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Påsklyx med pocherat

Du lyxar till påsklunchen genom att duka fram pocherade ägg som hela familjen kommer att uppskatta. Äggen får av tillagningen en behaglig smak och konsistens och toppat med grann gräslök blir äggen vackra att servera.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Påsklyx med pocherat

Ingredienser

4 portioner
4   färska ägg
1   liter vatten
3 msk  ättiksprit (12 %)
klippt gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherade ägg
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherat ägg på aubergine
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherade ägg med olivolja och avokado
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga