Påsklyx med pocherat

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Påsklyx med pocherat

Du lyxar till påsklunchen genom att duka fram pocherade ägg som hela familjen kommer att uppskatta. Äggen får av tillagningen en behaglig smak och konsistens och toppat med grann gräslök blir äggen vackra att servera.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Påsklyx med pocherat

Ingredienser

4 portioner
4 färska ägg
1 liter vatten
3 msk ättiksprit (12 %)
klippt gräslök

Gör så här

00:03:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherade ägg
Betyg 3.8 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherat ägg på aubergine
Betyg 3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Pocherade ägg med olivolja och avokado
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad