Pocherade ägg med olivolja och avokado

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Pocherade ägg med olivolja och avokado

Pocherade ägg har ett rykte kring sig att vara svåra att göra men med lite ättika och salt i vattnet är det faktiskt otroligt enkelt. Pocherade ägg, avokado och olivolja är en oslagbar kombination – missa inte!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Pocherade ägg med olivolja och avokado

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
2 msk  ättiksprit (12%)
1 tsk  salt
2   mogna avokador
2 msk  olivolja
1/2 tsk  chiliflakes
flingsalt

För alla

Innehåller ägg
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1038 KJ / 248 kCal
Fett23 g
Salt0.91 g
Kolhydrater1 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Rågbröd med avokado och picklad lök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherade ägg
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pocherat ägg med råstekt blomkål och serrano
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga