Pocherade ägg med olivolja och avokado

6
0
Pocherade ägg med olivolja och avokado

Pocherade ägg har ett rykte kring sig att vara svåra att göra men med lite ättika och salt i vattnet är det faktiskt otroligt enkelt. Pocherade ägg, avokado och olivolja är en oslagbar kombination – missa inte!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Pocherade ägg med olivolja och avokado

Ingredienser

4 portioner
4
ägg
2 msk
ättiksprit (12%)
1 tsk
salt
2
mogna avokador
2 msk
olivolja
1/2 tsk
chiliflakes
-
flingsalt

För alla

Innehåller ägg
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1038 KJ / 248 kCal
Fett 23 g
Salt 0.91 g
Kolhydrater 1 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept