Pocherad torsk (grundrecept)

Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pocherad torsk (grundrecept)

Att pochera innebär att sjuda lätt. Här ett grundrecept på pocherad torsk som sedan kan användas till olika rätter: till en gryta, eller med tillbehör som kokt potatis eller potatispuré. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pocherad torsk (grundrecept)

Ingredienser

8 portioner
6 bitar fryst torskrygg (à 140 g)
3 tsk salt
2 l vatten

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Koka upp vatten ta av kastrull o lägg i torsk i 20 min utan någon mer värme. Går inte att misslyckas med

    Anders

Testa liknande recept

  • Torsk med fänkål
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad torsk i folie
    Betyg 3.6 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med gubbröra och ärtskott
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad