Smarrig fiskrätt som går fort att laga men känns lite lyxigare. Pochera rödtungan i buljong och tillaga morötterna med smör, musslor, lök och dill innan du serverar med färsk spenat och syrlig crème fraiche.
Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden och buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
r alla: Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden och buljongen. Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: Välj laktosfri creme fraiche och laktosfritt matfett eller olja. Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller sour supreme (innehåller soja). |
Har du lagat receptet?
Kommentarer