Plommonsylt med kanel

Ta tillvara årets plommonskörd och koka din egen plommonsylt. Gott i såväl frukostfilen som till ostbrickan. Hel kanelstång blir en fin smakkompis. Var noga med att förvara den färdiga sylten på väl rengjorda burkar, då håller den som allra bäst.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är per msk.
Energi106 KJ / 25 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater6 g
Protein0.1 g
Kommentarer
Så gott! Är mycket nöjd!
Annica
2025-08-07Hur blir smaken om man fryser den?
Viktoria
2024-11-22Hej Viktoria! Smaken ändras nog inte alls skulle jag säga. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-11-25Minskade sockret till 2,5 dl. Använde äkta kanelstångfrån Sri Lanka vilket resulterade i mycket god sylt.
Inga lena
2024-09-23