Kiwisylt

15
2
Kiwisylt

Fruktig och frisk sylt av exotiska kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Kiwisylt

Ingredienser

1 sats
1 kg kiwifrukter (1 kg motsvarar ca 10-12 st)
1 kg syltsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Marie

2019-04-23

Varför så vansinnigt mycket socker?

Redaktionen ICAse

2019-04-24

Hej Marie! För konserverings skull har vi dessa mängder på socker. Men du kan såklart prova med mindre om du vill. Hälsningar Michelle

Ann

2003-02-20

Mycket bra sylt som blev mer marmelad-liknande. Mina barn åt den med förtjusning varm som sås på vaniljglass.