Att skörda egna krusbär är en ynnest, men man kan även hitta dem i frysdisken. Den här krusbärssylten med kanel är perfekt till pannkakor, i filen eller på frukostmackan. Söt, syrlig och olika i färgen beroende på krusbärssort.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2014
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Susanne
2021-08-16Hur stänger jag ner receptet från webläsare firefox??? Den gör att jag ej kommerin på ngt annat , dvs facebook som jag har( hade) där
Redaktionen ICAse
2021-08-17Hej Susanne! Antingen kan du klicka på tillbakapilen längst till vänster, eller krysset på just det fönstret i webläsaren, eller bara skriva in ny url/webadress. Du har ej lämnat ngn mailadress (du kan skriva in den i din profil) så jag kan dessvärre ej skicka bilder till dig. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ann
2020-07-28Underbart recept