Krusbärssylt med kanel

Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat
5
Krusbärssylt med kanel

Att skörda egna krusbär är en ynnest. Den här krusbärssylten med kanel är perfekt till pannkakor, i filen eller på frukostmackan. Söt, syrlig och olika i färgen beroende på krusbärssort.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Krusbärssylt med kanel

Ingredienser

ca 1 liter
1 kg krusbär (färska eller frysta, tinade)
5 dl syltsocker
1 kanelstång

Gör så här

Bra att veta om att koka sylt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat

Kommentarer

Blev riktig bra, älskar twisten med kanel!

Yasmine

2023-08-03

Kanon! Jag rensar inte - mixar lite lagom! Testar denna gång med kardemumma istället för kanel!

Eva

2023-07-19

Få ingredienser, bra och gott med kanelstång i .

Florens

2022-07-20

Testa liknande recept

Plommonsylt med kanel
Betyg 4 av 5.
104 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Morotsmarmelad med citron och kanel
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kiwisylt
Betyg 2.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Björnbärsmarmelad med lakrits
Betyg 4.5 av 5.
56 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotsmarmelad
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga