Med denna pizzadeg får du till en äkta pizza romana, så som den serveras i Rom. Krispig och med lite tjockare botten, ofta skuren i fyrkantiga bitar. Kalljäs degen för att få den luftig och fin. Kräver lite planering men det är det värt!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2017
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Kommentarer
Matilda
2021-10-02Testade detta recept första gången idag, ger den 3.5/5. Behövs mer salt tycker jag och rekommenderar att hålla koll på ugnen, min var inne 10 min + 8 min och fick ordentligt med färg och genombakad. Tror inte jag gör denna igen om jag inte som denna gången har överblivet dinkelmjöl att förbruka.
Emelie
2020-08-23Bästa receptet! Gör alltid detta
Yessica
2019-06-24själv tycker jag om lite mer salt! Men jättegott ändå, och väldigt enkelt också.