Victorias dinkelbaguetter

11
1
Victorias dinkelbaguetter

Baguetter på dinkelmjöl med fullkorn och krispiga pumpakärnor är ett fantastiskt gott bröd som du kan servera till maten. Baguetterna får vid gräddning en underbart krispig utsida med vackert gyllenbrun färg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Victorias dinkelbaguetter

Ingredienser

3 bröd
6 dl kallt vatten
25 g jäst
9 dl vetemjöl
6 dl dinkelmjöl med fullkorn
2 1/2 tsk salt
1 1/2 dl pumpakärnor och/ eller solrosfrön

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Ing-marie

2010-10-27

Ett mycket bra recept, jätte goda baguetter, lätt att baka, kan ta vilka frön el. kärnor , nötter, russin som man tycker om.