Victorias dinkelbaguetter

Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
1
Victorias dinkelbaguetter

Baguetter på dinkelmjöl med fullkorn och krispiga pumpakärnor är ett fantastiskt gott bröd som du kan servera till maten. Baguetterna får vid gräddning en underbart krispig utsida med vackert gyllenbrun färg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Victorias dinkelbaguetter

Ingredienser

3 bröd
6 dl  kallt vatten
25 g  jäst
9 dl  vetemjöl
6 dl  dinkelmjöl med fullkorn
2 1/2 tsk  salt
1 1/2 dl  pumpakärnor och/ eller solrosfrön

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Ett mycket bra recept, jätte goda baguetter, lätt att baka, kan ta vilka frön el. kärnor , nötter, russin som man tycker om.

Ing-marie

2010-10-27

Testa liknande recept

Sveciabröd med aprikoser
Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Surdegsformbröd
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dinkel- och morotsfrallor
Betyg 3.5 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dinkelbröd med frukt och nötter
Betyg 4.7 av 5.
227 personer har röstat
Över 60 min att tillaga