Victorias dinkelbaguetter

Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Victorias dinkelbaguetter

Baguetter på dinkelmjöl med fullkorn och krispiga pumpakärnor är ett fantastiskt gott bröd som du kan servera till maten. Baguetterna får vid gräddning en underbart krispig utsida med vackert gyllenbrun färg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Victorias dinkelbaguetter

Ingredienser

3 bröd
6 dl kallt vatten
25 g jäst
9 dl vetemjöl
6 dl dinkelmjöl med fullkorn
2 1/2 tsk salt
1 1/2 dl pumpakärnor och/ eller solrosfrön

Gör så här

00:05:00
00:10:00
02:00:00
00:25:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat

Kommentar

Ett mycket bra recept, jätte goda baguetter, lätt att baka, kan ta vilka frön el. kärnor , nötter, russin som man tycker om.

Ing-marie

2010-10-27

Testa liknande recept

Sveciabröd med aprikoser
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surdegsformbröd
Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dinkel- och morotsfrallor
Betyg 3.5 av 5.59 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dinkelbröd med frukt och nötter
Betyg 4.7 av 5.238 personer har röstat
Receptet har 62 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad