Pizza behöver inte nödvändigtvis ha tomatsås. Den här lyxiga sparrispizzan på hemgjord pizzadeg toppas med västerbottenskräm i stället. Ät pizzan i snibbar som tilltugg eller varför inte som en spontan sommarmiddag på bryggan.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2014
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Susanne
2021-08-30Hade lufttorkad skinka grönkål och päron på, fullträff. Toppa om man vill med rucola
Nadja
2021-03-03Väldigt god och enkel! Rekommenderas
My
2020-05-01Hur många pizzor är 4 port?
Redaktionen ICAse
2020-05-04Hej My! Det blir 2 pizzor. I steg 3 delar man upp degen i 2 delar. Hoppas att du gillar pizzan! Hälsningar Elina