Pizza behöver inte nödvändigtvis ha tomatsås. Den här lyxiga sparrispizzan på hemgjord pizzadeg toppas med västerbottenskräm i stället. Ät pizzan i snibbar som tilltugg eller varför inte som en spontan sommarmiddag på bryggan.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2014
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nadja
2021-03-03Väldigt god och enkel! Rekommenderas
My
2020-05-01Hur många pizzor är 4 port?
Redaktionen ICAse
2020-05-04Hej My! Det blir 2 pizzor. I steg 3 delar man upp degen i 2 delar. Hoppas att du gillar pizzan! Hälsningar Elina
Else
2019-05-18Med ramslök i créme fraich röran och lite svamp och lufttorkad skinka så är det en klar 10-poängare