Pizza behöver inte nödvändigtvis ha tomatsås. Den här lyxiga sparrispizzan på hemgjord pizzadeg toppas med västerbottenskräm i stället. Ät pizzan i snibbar som tilltugg eller varför inte som en spontan sommarmiddag på bryggan.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hade lufttorkad skinka grönkål och päron på, fullträff. Toppa om man vill med rucola
Susanne
2021-08-30Väldigt god och enkel! Rekommenderas
Nadja
2021-03-03Hur många pizzor är 4 port?
My
2020-05-01Hej My! Det blir 2 pizzor. I steg 3 delar man upp degen i 2 delar. Hoppas att du gillar pizzan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-05-04