Pita med pulled oumph, srirachamajo och picklad lök

Goda grejer i ett pitabröd är väl aldrig fel? Här i modern tappning med pulled oumph, snabbpicklad rödlök, isbergssallad och majonnäs smaksatt med chilisåsen sriracha. Vegetarisk snabbmat när den är som bäst!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: kontrollera innehållsdeklarationen på oumph-förpackningen. Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: kontrollera innehållsdeklarationen på oumph- och bröd-förpackningen.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållsdeklarationen på oumph- och bröd-förpackningen.
Gör äggfri: kontrollera innehållsdeklarationen på oumph- och brödförpackningen. Välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer