Vegokebab, rödkålskrisp och pommes
Gör en egen vegetarisk kebabtallrik med det färdigkryddade sojaproteinet pulled oumph och färdiga pommes. Ihop med rödkålssalladen känns vegokebaben lite nyttigare. Gott att toppa med färsk koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017
Ingredienser
4 portioner
400 g frysta pommes frites
1 förp pulled oumph (à 280 g)
Rödkålskrisp
300 g rödkål
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
Vitlökssås
2 dl gräddfil
1 riven vitlöksklyfta
1 krm salt
Till servering
1/2 - 1 msk srirachasås
koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2192 KJ / 523 kCal
Fett31 g
Salt2.15 g
Kolhydrater45 g
Protein14 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer