Pistage- och aprikosrulltårta
![Pistage- och aprikosrulltårta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_106284/cf_259/pistage-_och_aprikosrulltarta.jpg)
Bjud på glassrulltårta till dessert. Det här är en lite annorlunda men fantastiskt god rulltårta som görs med maräng och glass. Pistagenötter och aprikoser sätter kronan på verket.
![Pistage- och aprikosrulltårta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_106284/cf_259/pistage-_och_aprikosrulltarta.jpg)
Ingredienser
6 portioner
5 äggvitor
3 dl socker
30 g skalade, grovhackade pistagenötter
ca 500 ml mjuk vaniljglass med pistage
4 skivade aprikoser
Dekoration
florsocker
Gör så här
Recept och bild från Carte D´Or.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1833 KJ / 438 kCal
Fett15 g
Salt0.31 g
Kolhydrater69 g
Protein7 g
Kommentarer