Hemmagjord maräng får sällskap av pistaschnötter och en ljuvlig mascarpone- och lemoncurdkräm i den här förvånansvärt snabba efterrätten. Rulla ihop och skär i bitar.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur menar ni vispa mascarpone fluffigt? Det blev aldrig fluffigt utan lösare i konsistensen, när jag sedan rörde ner lemon curd och citron blev den typ kornig och jätterinnig. Tråkigt när jag såg fram emot att smaka den, allt annat var färdigt.
Linda
2019-03-13Hej Linda! Vet ej hur länge du vispade? Kanske för länge? Verkar som det har skurit sig när du rörde ner lemoncurden och citronjuicen. Om du gör om och det blir fel igen får du höra av dig. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-03-14Överraskande god!
Charlotte
2018-11-20Fyllningen blir alldeles för lös och rinner ur rullen. Kletigt :(
Ann-kristin
2018-01-19