Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Apelsin och grapefrukt med pistagehonung & vaniljglass

En nyttig och tilltalande rätt av apelsin och grapefrukt med pistagehonung och vaniljglass. Piggt och smakligt med skalade frukter till vaniljglassen. Välsmakande honung med pistagenötter skedas över frukterna.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär med en kniv bort skalet från apelsinen och grapefrukten.
  2. Lägg upp vaniljglass på tallrikar. Arrangera frukten omlott ovanpå varje glassbit.
  3. Rör ihop honung med pistagenötter. Skeda över pistagehonungen.

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 apelsin
  • 1 grapefrukt (helst blodgrape)
  • vaniljglass
  • 1 dl flytande honung
  • 1/2 dl pistagenötter
Lägg till i inköpslistan