Pinsa med burrata, pistage och citron

Pinsa är ett italienskt bröd som smakar som en blandning mellan focaccia och pizza. Rätten är perfekt att laga och servera som en smårätt eller på en buffé. Här toppar vi pinsan med både mozzarella och krämig burrata samt lite krispiga nötter och söt crema di balsamico.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1620 KJ / 387 kCal
Fett25 g
Salt1.37 g
Kolhydrater29 g
Protein11 g
Kommentarer
16 stMen oj va gott!!! Helt I min smak! Hade 3 matakedar pizzasås/pinsa på och sen mozzarella, in i 270 grader varmluftsugn 10 min. Mozzarellan blir perfekt då! Pizzan blir inte vattnig. Sen följde jag resten av receptet. Grymt goda smak kombinationer!
Sandra
Jättegott Första gången som jag själv tillagade pinza. Helena
Helena
Ska det bara vara en förpackning pinsabröd? I flera av era andra pinsarecept ska det vara två.
Christina