Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Pinsa är ett italienskt bröd som smakar som en blandning mellan focaccia och pizza. Pinsa med mascarpone och jordgubbar är perfekt servera som en smårätt eller på en buffé. Låt de limesockrade jordgubbarna suga åt sig i lagen. Bred mascarpone på det nygräddade brödet och strö över de lime- och sockersmakande jordgubbarna och servera genast.

Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Ingredienser

4 portioner
250 g  färska jordgubbar
skal och saft av 1   lime (1 lime motsvarar 1 msk saft)
2 msk  strösocker
1   förp pinsa bröd (à 230 g)
1 msk  mild olivolja
200 g  mascarpone
1/2   kruka mynta

För alla

Kontrollera noga innehållet i pinsan.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: byt ut mascarpone mot laktosfri smetana eller laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mascarpone mot mjölkproteinfri färskost eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1505 KJ / 360 kCal
Fett20 g
Salt0.6 g
Kolhydrater38 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Pinsa med burrata, pistage och citron
Betyg 4.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cheesecake med citron och mynta
Betyg 4.3 av 5.
118 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gröt med choklad
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Veganska bananpannkakor
Betyg 4.5 av 5.
138 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananpannkakor
Betyg 3.6 av 5.
172 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cheesecake med bär
Betyg 3.8 av 5.
412 personer har röstat
Över 60 min att tillaga