Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter
Sväng ihop en pinsa med crème fraiche, grönkål, valnötter och riven ost. Ett enkelt och väldigt gott recept på vit pinsa. Passar lika bra som förrätt och plock som till middag.
Ingredienser
2 st
1 dl valnötter
1/2 rödlök
2 stora grönkålsblad
1 dl créme fraiche
2 förp pinsa (à 230 g)
2 dl riven ost (gärna Folke)
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad är pinsa bottnar Kan jag inte själv göra deg till det som egentligen är än Pizza
Erika
2024-10-23Hej Erika! Det går jättebra det! du kan pensla degen med lite olja innan du bakar av dom, så blir dom lite fina! Lycka till! Hälsningar Tove
Redaktionen
2024-10-23Justerade receptet med vad jag hade hemma, så blev ingen grönkål denna gång. Hade istället tryffelsalami på och vid servering strödde jag över lite persilja. Blev uppskattat!
Frida
2024-08-25