Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
2
Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter

Sväng ihop en pinsa med crème fraiche, grönkål, valnötter och riven ost. Ett enkelt och väldigt gott recept på vit pinsa. Passar lika bra som förrätt och plock som till middag.

Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter

Ingredienser

2 st
1 dl valnötter
1/2 rödlök
2 stora grönkålsblad
1 dl créme fraiche
2 förp pinsa (à 230 g)
2 dl riven ost (gärna Folke)
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Vad är pinsa bottnar Kan jag inte själv göra deg till det som egentligen är än Pizza

Erika

2024-10-23

Hej Erika! Det går jättebra det! du kan pensla degen med lite olja innan du bakar av dom, så blir dom lite fina! Lycka till! Hälsningar Tove

Redaktionen

2024-10-23

Justerade receptet med vad jag hade hemma, så blev ingen grönkål denna gång. Hade istället tryffelsalami på och vid servering strödde jag över lite persilja. Blev uppskattat!

Frida

2024-08-25

Testa liknande recept

Piadina med grönkål och mögelost
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tarte flambée
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grönkålschips med oregano och vitlök
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönkålschips
Betyg 4.4 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smördegspizza med getost och rårivna betor
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga