Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Betyg 4.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Har du provat pinsa? Den italienska delikatessen är en blandning mellan pizza och fluffig focaccia. Med färdig pinsabotten blir middagen klar på nolltid. Här har vi toppat pinsan med lufttorkad skinka, mozzarella och pesto, men endast fantasin sätter gränser.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2023

Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Ingredienser

4 portioner
2   förp pinsa bröd (à 230 g)
2 dl  tomatsås (gärna med örter)
2   mozzarella (à 125 g) (gärna buffelmozzarella)

Topping

1 dl  pesto
8   skivor lufttorkad skinka
rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pinsa med burrata, pistage och citron
Betyg 4.6 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Minipizzor med parmaskinka och oliver
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza Ciabatta
Betyg 1.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minipizzor med rostad paprika och pesto
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Knäckebrödspizza med tomatpesto
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga