Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
0
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Har du provat pinsa? Den italienska delikatessen är en blandning mellan pizza och fluffig focaccia. Med färdig pinsabotten blir middagen klar på nolltid. Här har vi toppat pinsan med lufttorkad skinka, mozzarella och pesto, men endast fantasin sätter gränser.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2023

Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Ingredienser

4 portioner
2   förp pinsa bröd (à 230 g)
2 dl  tomatsås (gärna med örter)
2   mozzarella (à 125 g) (gärna buffelmozzarella)

Topping

1 dl  pesto
8   skivor lufttorkad skinka
rucola

För alla

Kontrollera noga innehållet i tomatsåsen och peston.
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto med ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Tips

Servera gärna med en sallad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pinsa med burrata, pistage och citron
Betyg 4.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tortillapizza med skinkost
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza Ciabatta
Betyg 1.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizzasnurra med skinka och tomat
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga