Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa är en fruktig och fräsch förrättssallad. En skön blandning av mango, salladslök, gurka, tomater och chilifrukt i ljuv samklang med musslor och crostini.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Ingredienser

10 portioner
ca 20 pilgrimsmusslor (frysta, tinade)
10 crostini till servering

Mangosalsa

100 g salladslök
1/2 gurka
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
250 g mango i tärningar (fryst, tinad)
1 1/2 dl färskpressad limejuice
1 dl olivolja
1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 kruka koriander (alt körvel eller persilja) + spara ev lite till servering
salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Asiatisk havscocktail med ponzudressing
Betyg 3.9 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango moon – grillmacka med pilgrimsmusslor och mango
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pilgrimsburgare med lime och koriander
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilidressade skaldjur med aubergine
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pilgrimsmusslor med mango- och avokadosalsa
Betyg 4.2 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga