Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa är en fruktig och fräsch förrättssallad. En skön blandning av mango, salladslök, gurka, tomater och chilifrukt i ljuv samklang med musslor och crostini.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Ingredienser

10 portioner
ca 20   pilgrimsmusslor (frysta, tinade)
10   crostini till servering

Mangosalsa

100 g  salladslök
1/2   gurka
1   ask körsbärstomater (à 250 g)
250 g  mango i tärningar (fryst, tinad)
1 1/2 dl  färskpressad limejuice
1 dl  olivolja
1 msk  finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1   kruka koriander (alt körvel eller persilja) + spara ev lite till servering
salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Carpaccio på pilgrimsmussla
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mango moon – grillmacka med pilgrimsmusslor och mango
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pilgrimsburgare med lime och koriander
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Asiatisk havscocktail med ponzudressing
Betyg 3.9 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chilidressade skaldjur med aubergine
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga