Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa är en fruktig och fräsch förrättssallad. En skön blandning av mango, salladslök, gurka, tomater och chilifrukt i ljuv samklang med musslor och crostini.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa

Ingredienser

10 portioner
ca 20 pilgrimsmusslor (frysta, tinade)
10 crostini till servering

Mangosalsa

100 g salladslök
1/2 gurka
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
250 g mango i tärningar (fryst, tinad)
1 1/2 dl färskpressad limejuice
1 dl olivolja
1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 kruka koriander (alt körvel eller persilja) + spara ev lite till servering
salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Carpaccio på pilgrimsmussla
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pilgrimsmusslor på spenatbädd
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilidressade skaldjur med aubergine
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad