Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Pickles på grönsaker

Pickles på grönsaker är ett enkelt sätt att förgylla fisk och kötträtter. Fänkål och gurka i en sötsyrlig inläggning. Passar utmärkt att servera till strömming Melba.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär fänkål och gurka tunt. Koka upp socker, ättiksprit och vatten. Tillsätt fänkålen och koka 1 minut.
  2. Tillsätt gurkan och koka ytterligare 1 minut. Ta från värmen och låt svalna.
  3. Servera grönsakerna kalla. Gott tillbehör till strömming,
    t ex Strömming Melba, men fungerar även fint till rökt fisk eller kött.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 3 fänkål
  • 1 gurka
  • 2 dl socker
  • 2 dl ättiksprit (12%)
  • 2 dl vatten
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer