Picklad fänkål

Gör egen picklad fänkål! Genom att pickla fänkålen i en lag av vatten, socker, ättika och salt blir den syrlig och salt och passar fint som krispigt tillbehör till exempelvis fisk. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge håller den sig?
Majvor
2025-06-28Hej Majvor! Hej Vi brukar säga två veckor, det är bara att lukta, titta och smaka som gäller! ;) Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
2025-06-30Så enkelt och så gott!
Rut
2024-08-28Otroligt god! Speciellt till fisk!
Angelica
2020-11-09