Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat
0
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Det kan aldrig bli för mycket sill till midsommar! Den här sillen har fått sällskap av fänkål, gurka, rödlök och dragon. Låt stå i kylskåp minst två dygn så har du en fantastisk inlagt sill. Enkelt och gott!

Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Ingredienser

4 portioner

Lag

1/2 dl  ättika (12%)
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten

Sill

1/2   liten fänkål
1/4   gurka
1   rödlök
1   kruka dragon
1   förp på minuten inläggningssill (à 420 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi603 KJ / 144 kCal
Fett9 g
Salt0.01 g
Kolhydrater8 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Inlagd sill med apelsin och Krämig senap- och dragonsill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Limesill
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dijonsenapssill med primörer
Betyg 2.8 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga