Picklade rotfrukter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Picklade rotfrukter

Skapa en färgsprakande inläggning med vinterns alla rotfrukter, syrlig vinägerlag, aromatisk dill och senapsfrön. Perfekt att förbereda i god tid och servera till allt från smörgåsen till mustiga grytor och i salladen. 

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2024

Picklade rotfrukter

Ingredienser

5 dl
300 g rotfrukter (t ex kålrot , pumpa och morot)
1/2 dl strimlad purjolök (den gröna delen)
1 msk bruna eller gula senapsfrön
1 1/2 dl vitvinsvinäger
1 dl vatten
1 dl strösocker
1 tsk salt
2 dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi106 KJ / 25 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater4.6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Picklade rädisor med potatis, crème fraiche och rom
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med senapskräm och krasse
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Surdeg grundrecept med vetemjöl
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Glutenfritt olivbröd med lagrad ost
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Mjölksyrad rödbeta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Krokan
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga