Picklade rotfrukter

Skapa en färgsprakande inläggning med vinterns alla rotfrukter, syrlig lag, aromatisk dill och senapsfrön. Perfekt att förbereda i god tid och servera till allt från smörgåsen till mustiga grytor och i salladen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2024

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi106 KJ / 25 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater4.6 g
Protein1 g
Kommentar
1 stSupergott! Jag kommer göra detta igen till julafton och lägga på min lilla tallrik istället för sill. Jag använde morot, kålrot, rotselleri (råkade ha hemma trotts att jag inte är förtjust i det. Den blev kanon som inlagd!), majrova och kålrabbi. Denna gång kommer jag även ha i fänkål, för den är ju krispig och borde passa bra till detta.
Erika