Precis som man kan pickla lök, grönsaker och andra råvaror, kan man också pickla chili. De heta chilifrukterna får då en angenäm sötsyrlig smakton som gör dem till en utsökt krydda att piffa upp guacamole, hummus, tomatsalsa eller varför inte köttfärssåsen!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kerstin
2022-09-25Hur använder du chilin sedan?
Redaktionen ICAse
2022-09-26Hej Kerstin! Du kan använda chilin som smaksättning till maten. Du kan skära upp den eller mixa/blanda i maten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Caroline
2022-09-13Man behöver inte göra hål eller något i chilin?
Redaktionen ICAse
2022-09-14Hej Caroline! Nej, det behöver du inte. Chilin ska i hela. 😊 Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Liselotte
2021-11-14Jag har hittat korianderfrön på Willys